28 Kas 2007

Ehliyet Sınavı Hakkında Faydalı Bilgiler İpuçları (1)

Ehliyet sınavı hakkında faydalı bilgiler|sürücü belgesi sınavı hakkında faydalı bilgiler Teorik sınavda 50 Trafik ve Çevre Bilgisi, 40 Motor ve Araç Tekniği Bilgisi ve 30 İlk Yardım Bilgisi olmak üzere 120 adet soru sorulur.
Bu sınavın süresi 2,5 saattir. Her ders için ayrı ayrı olmak üzere geçme notu 100 üzerinden 70'tir. Bir veya iki dersten başarısız olunduğu takdirde tekrar üç dersten sınava girilmez, sadece başarısız olunan derslerden sınava girilir. Toplam beş adet sınava girme hakkı vardır. Sınavda verdiğiniz yanlış cevaplar doğru cevaplarınızı götürmez.

6 Comments:

Adsız said...

Gostei muito desse post e seu blog é muito interessante, vou passar por aqui sempre =) Depois dá uma passada lá no meu site, que é sobre o CresceNet, espero que goste. O endereço dele é http://www.provedorcrescenet.com . Um abraço.

Adsız said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Câmera Digital, I hope you enjoy. The address is http://camera-fotografica-digital.blogspot.com. A hug.

ali said...

bu yıl bende girecem ehliyet sınava ama ondan önce öss yi kazanmam lazım ::)

http://2009osssonuclariosym.blogspot.com/

Adsız said...

Amiable fill someone in on and this mail helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.

A. Surucu said...

Web siteniz çok güzel olmuş. Başarılarınızın devamını dileriz.

Kübra said...

Bİlgiler iyiymiş ama 2015 yılında 17 tane farklı ehliyet çıkacakmış. Git gide zorlaştı yaaa